Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
0
Kiválasztott termékek
H- 8900 Zalaegerszeg, Bíró Márton u. 47. Tel.: +36-92/510-552 etalonzala@etalonzala.hu | belépés / regisztráció
BIZTONSÁG
Biztonság, dizájn, hőszigetelés, rendeld meg nálunk!
ÁLLÁSHIRDETÉS
Vezető nyílászáró beépítőt keresünk!
Hírek, Események
A közeledő tanévvégével lezárult a Varázsházikó 2019 Program is. Hagyományosan ebben a formájában harmadik alkalommal meghirdetett és lezajlott pályázatra idén 29 varázsházikó készült el Zalaegerszeg város óvodásai által.
2019.04.24-05.09-ig között kiállításra kerülnek és újra megmérettetnek a 2019-es Varázsházikók. Légy részese, látogass el a Keresztury Dezső VMK-ba, és add le voksodat kedvenc házikódra!
AKTUALITÁSOK
Varázsházikó 2019.
Generál KIVITELEZÉS
 

BÍZD A SZAKÉRTŐKRE!

HIDD EL, MEGÉRI! MINDEN EGY KÉZBEN, HOGY TE GONDTALANUL ÉLD MINDENNAPJAIDAT, AMÍG A HÁZAD KÉSZÜL! 

Hogy mit is jelent ez pontosan?

A megrendelő, jelen esetben TE, aki építkezel, megbízol MINKET, egy erre szakosodott vállalkozást, hogy a kezdetektől egészen az utolsó simításokig végezze el a munka piszkos részét. ... hogy a Te dolgod már csak új otthonod szépítgetése legyen.

 

i
NYÍLÁSZÁRÓK
i
ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA
i
BELTÉRI AJTÓK
i
BURKOLATOK
SZOLGÁLTATÁSAINK

Hosszabbítsd meg nyílászáróid élettartamát és spórolj meg egy csomó pénzt a rendszeres karbantartással! Szervizeltess rendszeresen, pont úgy, mint az autódnál! 

Mindent meg akarsz tudni a CSOK-ról? Energiahatákonyságot célzó pályázatok érdekelnek? Fordulj egyenesen a szakértőkhöz! 

TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS
 

Az Etalon Zala Kft. VARÁZSHÁZIKÓ programja 2016-ban elnyerte a magyar üzleti felelősség díját - CSR Hungary díjat. A tulajdonosok kiemelten fontosnak tartják a vállalatok társadalmi szerepválallását, ezért hívták életre 2016-ban - a már meglévő, jótékonysági keretek közt működő kezdeményezésüket továbbfejlesztve- a Varázsházikó programot.

iratkozzon fel híRlevelünkre!
© 2016 etalonzala.hu