Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
0
Kiválasztott termékek
H- 8900 Zalaegerszeg, Bíró Márton u. 47. Tel.: +36-92/510-552 etalonzala@etalonzala.hu | belépés / regisztráció
 
Hírek, aktualitások
kezdőlap / Hírek, aktualitások / 15 éves az Etalon Zala
15 éves az Etalon Zala
Az Etalon Zala Kft. kis híján nagykorúvá cseperedett. Hogy mi minden történt a cég életében, hamarosan induló interjú sorozatunkban a négy tulajdonos négyféle szemszögből osztja meg Veletek az elmúlt 15 év eredményeit és az elkövetkezendő 30 év terveit.

Csak hogy néhány mérföldkövet említsünk: 2003-ban indult útjára a cég, kezdetben nyílászáró kereskedelemmel és beépítéssel foglalkozott, majd hamarosan nemzetközi partnere lett az európai prémium világmárkának, az Internormnak, amely a magas minőségéről és egyedi design-járól vált híressé világszerte.

A cég fejlődésével párhuzamosan bővült a szolgáltatások palettája: nyílászáró, árnyékolástechnika kereskedelem, beépítés mellett generál kivitelezéssel bővült a profil.

E téren nagy hangsúly került az innovatív építési megoldásokra, így az egyre népszerűbb passzív házak megépítésében is zászlóshajóvá vált az Etalon Zala.

A környezettudatosság, a hatékony energiafelhasználás, az újrahasznosítás kulcsfogalmak lettek a mindennapi munka során.  

A 4 tulajdonos - 4 gyakorló, vagy inkább gyakorlott édesapaként, családfőként alapította meg környezettudatosság, gazdaságos energiafelhasználás jegyében megalkotott, óvodásoknak szóló, kezdetben karitatív programot, amely pár évet követően a hagyományos jótékonysági kezdeményezésen túlnőve vállalati társadalmi felelősségvállalási programmá vált. Ezzel egyenes út vezetett a CSR Hungary - Magyar Üzleti Felelősség díj elnyeréséhez.

A cég életében kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás vállalati szinten, a "Jövőt építjük" szlogen szellemiségében az évről-évre meghirdetett versenyen a legkisebbek indulnak útjukra legfőbb elvünk, a környezettudatosság irányába.

A kezdeményezés és a cég családbarát mivolta is tükrözi, hogy 15 év munkája mögött emociók bújnak meg. Erről, a jövőről és az Etalon Zala által képviselt értékekről a 4 tulajdonos fog mesélni a hamarosan induló interjú sorozatunkban. 

Kövessetek minket az Etalon az építésben facebook oldalon! 

további híreink
iratkozzon fel híRlevelünkre!
© 2016 etalonzala.hu