A ház karakterét nagyban meghatározzák a homlokzati nyílászárók
Hírek

A ház karakterét nagyban meghatározzák a homlokzati nyílászárók

Kiválóan hőszigetelő ablak és mégis világos otthon!

Ma már alapelvárás az ablakokkal szemben hogy kiváló hőszigetelési értékkel rendelkezzenek. Azonban sok a tévhit ezzel az informáióval kapcsolatban, hiszen sok gyártó az üveg hőszigetelési értékét adja meg (Ug értéket), azonban vásárásnál elsősorban nem ezt kell figyelembe venni, hanem az ún. ,,Uw,, értéket, azaz a teljes ablakra vonatkozó hőszigetelési értéket vegyük figyelembe az ajánlatok összehasonlításánál.  A korszerű ablakok többsége ma már 3 réteggel készül, azonban az már kevésbé ismert, hogy a 3 üveges ablakok kevésbé engedik át a fényt, mint kétrétegű testvéreik. 

Az osztrák gyártó - INTERNORM - ablakai egy speciális - Eclaz - övegbevonattal készülnek, melyeknél a 3rétegű üveg is legalább 10%-al több fényt enged be, mint más márkájú társaik. 

 

MÉRETEK ÉS FORMÁK élőben:

Mivel az internorm egyedi megrendelésekre szakosodott, így nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink igényeinek alapos megismerésére, ezért nagyon fontosnak tartjuk, hogy már tervezési fázisban keressék fel bemutatótermünket. Nagy előny nálunk, hogy nagyon sok terméken élőben megtekinthető és nem egy katalógusból kell kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb nyílászárót. 

 

Személyre szabott teraszkialakítások:

Ha már a nyílászárókról beszélünk, a családi ház egyik központi eleme a nappalit a kerttel összekötő terasz. Ha szeretnénk a természetet minél közelebb hozni, válasszunk emelő-toló ajtót. Ennél a kivitelnél akár a 12m-s nagyság sem akadály. De ha a költségeinket szeretnénk egy kicsit megfogni, akkor érdemes a fix üvegezést + teraszajtót kombinálni. 

 

Mielőtt döntene, minden esetben kérje ki szakember véleményét:

Az ablakvásárlás nagyon nehéz és hosszú időre szóló döntés. Ha Önnek is vannak kérdései látogasson el bemutatótermünkbe, ahol szakembereink személyre szabott tanácsadás keretében segítenek kiválasztani az Ön igényeinek a legmegfelelőbbet. 

 

 

 

 

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?