CSINÁLD MAGAD?! VAGY MÉGSEM!
Hírek

CSINÁLD MAGAD?! VAGY MÉGSEM!

Be kell látni, hogy vannak olyan helyzetek, amikor már el kell vonatkoztatnunk az ún. ,,CSINÁLD MAGAD,, praktikáktól, ahol a legtöbb esetben a google a barátunk,  és igénybe kell vennünk szakember hozzáértését. Nos a nyílászáró beépítés pont ezek közé tartozik. Feltételezhetően elég sokan ismerik a Mekk Elek című mesét, melyen nem is egy, hanem több generáció is felnőtt. A kedves kis figura ügyetlenkedéseinek végül mindig minden esetben a megbízói viselték a következményeit. Hasonlóképpen van ez a nyílászáró beépítők között is. Ha már a ,,szakember,, által elvégzendő munka első fázisánál – a felmérésnél – hiba csúszik a rendszerbe, akkor annak sok esetben sőt szinte minden alkalommal súlyos, főként anyagi következményei vannak. Hiszen, ha a megrendelt, leszállított termék beépítésre kerülne, de közben derül ki hogy a méretek hibásak: 

Mi történik ilyenkor?

  • egyrészt csúsznak a munkák, ami egy pontosan megtervezett építkezésnél, felújításnál igencsak kellemetlen tud lenni
  • másrészt újra le kell gyártani a termékeket, ami nem csak plusz időbe kerül, de előre nem kalkulált költségekkel is jár.

Ugye már Önben is körvonalazódik miért is van szükség egy ablakbeépítés, nyílászárócsere során szakképzet szakember segítségére?

De menjünk tovább: Valljuk be őszintén egy ilyen munkálat elvégzéséhez megfelelő eszközökre, szerszámokra is szükség van, amik az esetek nagy részében nem szerepelnek egy családi ház szerszámos ládájában  .

Egy szónak is száz a vége. Nem tudunk olyan indokot mondani, ami a házi ablakcsere mellett tenné le a voksunkat. 

 

S milyen előnyei vannak annak, ha szakképzett beépítő végzi el a nyílászáró cserét:?

  • bármilyen meghibásodás esetén a garancia érvényesítése is jóval könnyebb
  • időben sokkal gyorsabban tudja elvégezni a munkát. 
  • az általa elvégzett munka időtálló és tartós lesz. 

 

 

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?