Hírek

Lánctalpas mini daru – a fáradhatatlan munkatárs

Egy daru lenne a megoldás az építőipart súlytó munkaerőhiányra? Napjainkban a munkaerőhiány soha nem látott méreteket ölt. Ezt a problémát az építőipar hatványozottan megérzi. Egyre többen felismerték a helyzetet és a hagyományostól eltérő megoldásokban kezdenek el gondolkodni. Mi is ilyen modern megoldást nyújtunk.

Nagyon sokan még csak a hagyományos telepíthető, összeszerelhető darukkal találkoztak. Lássuk be ezek alkalmazása bizonyos esetekben már nem ésszerű.

Mire jó valójában egy ilyen kompakt pókdaru?
A válasz nagyon egyszerű: mindamellett, hogy munkaerőt vált ki, gyorsítja is a munkát. Teszi mindezt ott, ahol szükség van rá. Könnyű, lánctalpainak köszönhetően könnyedén mozog akár nehéz terepviszonyok mellett is, sőt egy távirányító segítségével mindössze 1fő darukezelőt igényel a működtetése. Egyedisége kompakt mérete mellett abban is rejlik, hogy egyaránt használható külső és belső terepen is.

 

Hogyan is lehetséges ez?
Duál hajtáslánccal van felszerelve, ami annyit jelent, hogy egyaránt működik üzemanyaggal és elektromos árammal is, így beltéren is biztonságosan használható. Ez különösen nagy előnye a telepített óriási méretű darukkal szemben, melyeket szinte biztos, hogy nem lehetne felállítani egy plázában vagy csarnok belső terében. 

 

Könnyen szállítható:
Egy utánfutóra könnyen felrakható és már szállítható is. Természetesen bérlés esetén ezt sem a megrendelőnek kell a helyszínre szállítani, ezt mi megoldjuk. 

 

Mini daruk egyre több helyen
Nemcsak az építőiparban, egyre több ágazatban, valamint magánszemélyek körében is egyre fontosabb szerepet kapnak az ilyen mobil daruk. A Kiélezett piaci versenyben előnyhöz juttatják a felhasználót, vagy akár megkönnyítik a munkát, időt és pénzt spórolnak. Mostanra egyre többen felismerték a lehetőségeket az ilyen daruknak.

 

Mi a BEFARD egyedüli magyarországi képviseleteként vagyunk a partnerei, garantálva a minőséget és a szakértelmet. A gyártó változatos termékpalettájával széles körben ki tudjuk elégíteni a különböző felmerülő igényeket legyen szó vásárlásról vagy bérlésről. 

 

A mobildaru bérlés is megoldás lehet!
Sokszor felmerülő, hogy egyes vállalkozások vagy magánszemélyek csak eseti jelleggel tudnák kihasználni a megvásárolt terméket. Semmi gond. Bérlésre is van lehetőség!
Ön is szeretné megkönnyíteni a munkát? A BEFARD MAGYARORSZÁG portfóliója egyaránt kínál lehetőséget vásárlásra és bérlésre! Hívjon minket – mindenben segítünk!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árat darubérléshez!


Hogyan is zajlik a darubérlés?

  1. Darubérléssel kapcsolatban keressen elérhetőségeink valamelyikén. (info@befard.hu, +3620/277-8310)
  2. Információt kérünk a daruzási feladat részleteiről, idejéről, helyéről és amennyiben szükségesnek találjuk ingyenes helyszíni felmérést végzünk
  3. A megadott információk alapján kalkuláljuk ki az árat, speciális esetekben egyedi árat képzünk.
  4. A megbeszélt időben és helyen elvégezzük a daruzási feladatot, a rendelkezésünkre álló legkorszerűbb technológiákkal rendelkező mini darunkkal és tapasztalt darukezelőnkkel.

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a minidaru bérlés iránt, forduljon hozzánk bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére és válaszolnak minden felmerülő kérdésére.

 

KÍVÁNCSI HOGYAN DOLGOZIK EGY ILYEN LÁNCTALPAS PÓKDARU? KATTINTSON

https://www.youtube.com/watch?v=9itKOdewjaY

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?