Miért jó választás egy pókdaru?
Hírek

Miért jó választás egy pókdaru?

Gyakran találkozunk olyan helyzettel, hogy nehéz dolgot kell kis helyen mozgatni, magasba emelni. Ez nem egyszerű feladat, pláne akkor, ha vigyázni kell arra, hogy az adott környezet se sérüljön, és a mozgatott tárgy se. Bizonyos feladatokra az emberi erő nem elegendő, viszont a mozgatni kívánt teher túl nehéz és még nehezítő tényező lehet az alakja is, amin nincs fogás. A nehéz tárgyakat célszerű daru segítségével mozgatni. Általában az emberek ebben az esetben egy épített darura, vagy darus kocsira gondolnak először. Ezek nem minden esetben ideális választások, és lehet, hogy felesleges is ilyen méretekben gondolkodni egy kisebb feladathoz.

Hogy mi a jó választás?! Pókdaru!
Pókdaru, vagy ahogy ismerik még mini daru.

A pókdaru főbb előnyei:

  • Viszonylag kis méretű
  • Nagy teherbírású, akár 2400Kg súlyt is elbír
  •  Önjáró
  • Kis önsúllyal rendelkezik
  • Akár távirányítóval is üzemeltethető
  • Benzin, és elektromosan is üzemel
  • Sokkal olcsóbb mint egy autódaru
  • Akár 13 méter magasba is tud emelni

A pókdarut tréleren szállítjuk a helyszínre. A helyszínen a kisebb távokat könnyedén meg tudja tenni saját gumilánctalpán. A gumilánctalpnak köszönhetően nem probléma számára a rosszabb terepviszony sem. Összecsukott állapotban viszonylag keskeny gép, és ezért kis helyekre is könnyedén be tud menni. A lánctalpnak köszönhetően helyben fordul, így nagyban megkönnyíti a navigálást szűk helyeken. Benzines, vagy elektromos üzemmód közül választhatunk ami nagy segítség, olyan helyen ahol esetleg nem engedélyezett a belsőégésű jármű használata. Gondoljunk bele, hogy egy nagy üvegpanelt kell a helyére illeszteni egy szűk helyen. Itt pontos koordinációra van szükség és gyors reakcióra. Ilyenkor jön jól, hogy a pókdaru távvezérelhető. Az irányító ki tudja választani a számára leg ideálisabb helyet, hogy rálásson a munkaterületre. Mivel a pók darut általában kényesebb helyeken használják, ez a funkció kifejezetten előnyös tud lenni.

Kiknek ajánljuk a pókdarut?
Pók darut mindazoknak ajánljuk akik szeretnének ideális, és gazdaságos döntést hozni. Nem minden helyzet indokolja a nagy darut. Egy pókdaru választása ideálisabb megoldás lehet olykor. Kisebb mérete, és kedvezőbb bérleti ára is mellette szól. A pók darut könnyű használni, kis helyigényű és több tonna mozgatására is alkalmas akár 13 méter magasságig.

Mielőtt darus autót bérelne keressen meg minket, mert lehet, hogy egy pók daruval jobban járna. Több éves szaktudásunk van daruzás területén. Szívesen segítünk Önnek a legmegfelelőbb megoldást megtalálni a feladathoz amire keres darut. A pókdaru a legkedvezőbb választás nagyon sok esetben. Sokan nem is gondolnak rá, mert kicsinek vélik az adott munkára. A mai technika viszont már annyira előrehaladott, hogy kis mérethez nagy erőt párosítson.

Amennyiben tovább érdeklődne szolgáltatásinakkal és termékeinkkel kapcsolatban akkor kattintson az alábbi linkre: www.befard.hu 


     


 

PÓKDARU BÉRLÉS - SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED A NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSÉHEZ?

Az ablakok egyre nagyobbak és nehezebbek lesznek?