Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
0
Kiválasztott termékek
H- 8900 Zalaegerszeg, Bíró Márton u. 47. Tel.: +36-92/510-552 etalonzala@etalonzala.hu | belépés / regisztráció
 
Magunkról
kezdőlap / Magunkról

Etalon Zala - minőségben az első! 

Az Etalon Zala Kft. 2003-ban alakult meg 4 tulajdonossal, kezdetben mint homlokzati nyílászáró kereskedelemmel és beépítéssel foglalkozó vállalkozás Zala megye gazdasági vérkeringésének központjában, Zalaegerszegen. 

A cég évről évre töretlenül fejlődik, ezzel együtt a tevékenységi kör is folyamatosan bővül. 

Nyílászáró forgalmazó és beépítő cégként vált ismertté a megyében, valamint az ország nyugati szegletében.

Majd a megrendelői igényeknek eleget téve, a profilt kibővítve a nyílászáró üzletág mellett a generál kivitelezés is rendkívül nagy teret kapott. 

Cégünk számos referenciát tudhat maga mögött országszerte, mind generál kivitelezés, mind nyílászáró projektek terén.

Megrendelőink minden területről jelen vannak: a magánszférából (családi házak), valamint az állami és vállalati szektorból is büszkék lehetünk az elvégzett munkáinkra. 

Nyílászárók tekintetében termékpalettánk élén szerepel a prémium minőségéről ismert osztrák márka, az Internorm, amelynek cégünk a Zala megyei képviselője. 

Az Internorm prémium termékek mellett belvárosi bemutatótermünkben számos nyílászáró márkából választhatják ki ügyfeleink a számukra megfelelő terméket: fa, műanyag homlokzati nyílászárók széles kínálata, beltéri ajtók, minőségi padló-és teraszburkolatok állnak rendelkezésükre. 

Elsődleges célunk, hogy csakis kiváló termékeket, emellett magas színvonalú tanácsadási- és beépítési szolgáltatást biztosítsunk ügyfeleink számára.

Folyamatosan fogyó energiakészletünk, mint globális kihívás inspirálnak minket az innováció irányába.

A klasszikus építészeti megoldások mellett úttörők vagyunk a hatékony energiagazdálkodást megteremtő irányvonalban, a passzív házak építésében.

Büszkék vagyunk arra, hogy úttörőként az országban és a megyében kiemelt, saját forrásból megvalósuló beruházás keretében egy passzív házakból álló lakópark építését indítjuk 2017. tavaszán, amely bízunk benne, hogy csak az előszobája lesz egy nagyobb projekt elindulásának. 

A jövő számunkra a környezettudatosságban rejlik, a megújuló energiák használatát a modern építészet egyik alappillérének tartjuk. 

Fontosnak tartjuk a vállalatunk társadalmi szerepvállalását, az óvodásoknak szóló, Varázsházikó elnevezésű programunkkal ezzel élen járunk.

A kezdetben jótékonysági akciónak induló kezdeményezés tartalmi elemekkel való megtöltésével egy év leforgása alatt egyedüli KKV-ként elnyerte a CSR Hungary- Magyar Üzleti Felelősség Díjat olyan indulók mellett, mint a Magyar Telekom, a Coca-Cola vagy a Tesco.

A Varázsházikó program keretében szemléletformáló foglalkozásokat (Ökonapokat), az egyes intézményekkel összefogva családi napokat rendezünk a környezettudatosság jegyében. 

Cégfilozófiánk középpontjában minden esetben az emberi értékek és kapcsolatok állnak, így nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a biztos munkahelyi háttér megteremtése mellett a közösség építésén is munkálkodjunk, kollegáinknak családbarát munkafeltételeket biztosítunk. 

iratkozzon fel híRlevelünkre!
© 2016 etalonzala.hu