Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
0
Kiválasztott termékek
H- 8900 Zalaegerszeg, Bíró Márton u. 47. Tel.: +36-92/510-552 etalonzala@etalonzala.hu | belépés / regisztráció
 
Rólunk mondták
kezdőlap / Rólunk mondták

Tisztelt Vezetőség és Dolgozók! Szeretném köszönetemet kifejezni a nálam végzett munkájukért. Nagyon meg vagyok elégedve a pontos és preciz munkáért. Hálásan köszönök mindent. Tisztelettel: Horváth Mária, Zalaegerszeg 

(Horváth Mária, 2018.04.25., Facebook)

 

A kültéri nyílászárók cseréje során végzett munka tökéletes. Gyors, pontos, magabiztos csapat. Hamarosan találkozunk beltéren is.

Drezsenyák Anita (2016.03.02., Facebook) 

 

Nagyon korrekt cég! Köszönet a munkátokért! 

Bognár-Miklósi Anikó (2016.02.27., Facebook)

 

Egymásra figyelve önállóan végezték a munkájukat, a tanácsadó és a beépítés vezetője együtt kerestek fel és tájékozattak az Internorm ablakok előnyéről és arról is, hogy mit tartanak fontosnak a megrendelésről, még akkor is, ha ez nekem drágább lesz. Bármilyen kérdésemre hosszan álltak a rendelkezésemre. Nagyon elégedett vagyok Önökkel. Mindenkinek ilyen szállító partnert kívánok mint az Etalon Zala Kft. Profiknak tartom őket.

Tisztelettel: Molnár Katalin (2013)

 

Pozítiv a vélemény. Csak így tovább!

Üdvözlettel: Hajba Ottó (2013)

 

Nagyon elégedett voltam Önökkel, alkalmazkodtak a belső munkálatokkal kapcsolatos munkavégzések üteméhez is.

Üdv. Kolcsár András (2012)

 

Maximálisan elégedettek voltunk Önökkel, ha bármikor ilyen jellegű munkára lesz szükségem, biztos, hogy Önöket fogom keresni.

Tisztelettel: Nagy István (2012)

 

Nagyon tetszik a termék, nagyon innovativ és biztos szeretni fogom és ajánlani fogom Önöket másoknak is. Örülök, hogy meggyőztek az árnyékolóval kapcsolatban, mivel eredetileg redőnyt akartam, jó választás volt. Nagyon elégedett voltam a beépítéssel is, jó munkát végeztek.

Ferenczi Imre (2012)  

 

Ha mindenhol így végzik a munkájukat, hosszútávon talpon maradnak.

Üdv. Szabó Andrea (2011)

 

Az építekezés folyamán Önök voltak a legkorrektebb csapat.

Tisztelettel: Csatlós Imre (2011)  

 

 Volt egy félreértés a redőnyméretekkel kapcsolatban, ha müszaki rajzzal alá lett volna támasztva akkor ez a félreértés elkerülhető lett volna, kicsit keskenyebb lett a redőny mint az ablak. A termékkel és az Etalon Zala Kft-vel nagyon elégedett voltam.

Bognár Attila (2011)

 

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel kapcsoltban. Minden úgy történt, ahogy megbeszéltük. Kellemes csalódást okozott nekem, hisz az építőiparra sajnos ez nem mindig jellemző. Itt szeretném megjegyezni, hogy küldtek nekünk egy kérdőívet elégedettségi vizsgálattal kapcsolatban , amit ki is töltöttünk és el is küldtük Önöknek csak visszajött a levél azzal, hogy a cimzett ismeretlen.

Üdvözlettel: Jakab András (2010)

 

Működjenek csak igy tovább a jövőben is meglátogatom Önöket. Köszönök mindent.

Szabó László Csaba (2010)

 

Nagyon elégedettek voltunk, jövőre tervezzük még nyilászárok cseréjét és azt is Önöktöl fogjuk vásárolni. Jobban örülnék, ha magyar termék lenne ilyen jó és nem Ausztriából kellene hozatni.

Sipos Gábor (2010)

 

Nagyon elégedett voltam mindennel- összességében, igaz nagyon drága, de nagyon elégedettek vagyunk vele a szolgáltatásuk pedig Csillagos ötös. Üdv.

Arányi Péterné (2009)

 

Csak a legjobbakat tudom mondani Önökről. Egy kédésem van, hogy miután ilyen nagy tételben vásároltam Önöknél, másoknak is ajánlottam Önöket, lehetnék-e Önöknél törzsvásárló esetleg valamilyen kedvezményben részesülhetek e a továbbiakban. Pl. tisztitószer vásárlásakor. Jó néven venném, ha a jövőben valami más fejlesztésükkel kapcsolatos kiállitásukra meghivnának. Nagyon örülök, hogy ez a csodálatos termék eljutott hozzám. Gálosné Zsidai Marika  (2009)

 

Maximálisan elégedettek vagyunk, másodszor is Önöket választottuk. Árban drágák, de minőségben nagyon elégedettek vagyunk a termékkel. Grebenár Józsefné (2009)

 

Jó csapatot sikerült kifognunk az újra is nyitottak voltak. Nagyon elégedettek voltunk a termékkel, a munkával, és jó a hangszigetelés is. Tisztelettel: Vidmanné Pálvölgyi Mária (2009)

 

Nagyon szépen köszönöm, kiválló árút kaptam. Le a kalappal előttük tisztességes úriemberek, megbizhatóak maximálisan, nagyon szépen köszönöm nekik az elvégzett munkát, és mindent ami ezzel kapcsolatos. Iván Mária (2008)

 

Szakmailag, és emberileg is nagyon szuper volt a beépítő csapat. Üdv. Kovács Anna (2008)  

 

Nagyon elégedett vagyok úgy a termékkel, mint a beépítésre vonatkozó szolgáltatással és másnak is ajánlani fogom. Köszönettel: Csordás Katalin (2008)  

Kapcsolódó galéria
 
 
 
 
 
iratkozzon fel híRlevelünkre!
© 2016 etalonzala.hu