Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
0
Kiválasztott termékek
H- 8900 Zalaegerszeg, Bíró Márton u. 47. Tel.: +36-92/510-552 etalonzala@etalonzala.hu | belépés / regisztráció
 
TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS
kezdőlap / TÁRSADALMI SZEREPVÁLLALÁS

A PROGRAM TÖRTÉNETE

Az Etalon Zala Kft. 2015-ben indította útjára “Gyermekeink jövőjéért” progrogramot, amelynek keretében két kiválasztott zalaegerszegi óvodában végzett el felújítási munkálatokat, az intézmények számára nyújtott egyszerű támogatásként.

A program hamar népszerű lett a szülők és az intézmény dolgozói körében, az ötletgazdák szülőkként nagy örömmel látták hogy a gyerekek egy szebb, kényelmesebb környezetben járhatnak óvodába. A program a sikernek köszönhetően itt nem állt meg, hiszen a csupán anyagi szinten nyújtott támogatás a gyerekek számára nem sokat jelent. A kicsik számára az élmény, a verseny elengedhetetlen, az élet minden területén a szórakozást, vidámságot keresik. Ezért jött létre a fenti kezdeményezés immár tartalommal megtöltött utódja, a Varázsházikó program.

2016-ban a VARÁZSHÁZIKÓ program elnyerte a MAGYAR ÜZLETI FELELŐSSÉG - CSR HUNGARY díjat. 

A frissen indult program megannyi nagyvállalat mellett, egyedüli KKV-ként szerepelt a díjazottak között, amely országos viszonylatban is egyedülálló. 

KÜLDETÉS

A VARÁZSHÁZIKÓ egy komplex, támogatás rendszerrel összekötött játékos szemléletformáló program, amelynek keretében a jövő nemzedéke ismereteik szélesítésén keresztül egy környezet-és energiatudatosabb szemléletmóddal ismerekedik meg.

JÖVŐ

Az Etalon Zala-Gyermekeink jövőjéért program 2016-tól VARÁZSHÁZIKÓ- A mosolygó gyermekekért program elnevezéssel folytatja a munkát a környezettudatosságra, a tudatos energiafelhasználásra nevelés jegyében. Óvodás korú gyermekek részére egy olyan rendszeres szemléletformáló programot valósít meg, amely során foglalkozásokon, játékokon keresztül ismerkedhetnek meg a fenti értékekekkel. A program ötletgazdái szülőkként is bíznak abban, hogy a kezdeményezés hozzájárul ahhoz, hogy gyermekek a jövő tudatos építő embereivé váljanak.

ÉPÍTSD MEG SAJÁT VARÁZSHÁZIKÓDAT

Pályázat kerül meghirdetésre a zalaegereszegi óvodák nagycsoportos gyermekei részére, ahol a megmérettetés során az iskolába készülők az otthoni háztartásban fellelhető újrahasznosítható alapanyagkoból SAJÁT VARÁZSHÁZIKÓJUKAT ÉPÍTIK MEG.

A művek elkészítésével nem csak saját győzelmükért, hanem ÓVODÁJUK fejlődéséért is versenybe szállnak, hiszen az első helyezést elérő gyermek óvodájában lévő felújítást végzi el az Etalon Zala Kft. A versenyben résztvevő pályaművekre online, az Etalon az építésben facebook oldalon lehet majd szavazni.

Az adott tanév végére tervezett gyereknap és ünnepélyes díjátadó alkalmával adja át egyúttal a nyertes intézmény vezetője az óvoda kulcsát felújításra az Etalon Zala Kft. képviselőjének. A Varázsházikó programot a szeptemberi évnyitó alkalmával zárjuk, a felújított intézményrész átadásával, és ugyanitt hirdetjük meg a következő év aktuális pályázatát is.

Kapcsolódó galéria
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
iratkozzon fel híRlevelünkre!
© 2016 etalonzala.hu